ДОСТАВЧИЦИ

ЕМИР ЕООД започва своята дейност през 1992 г. и е специализирана в продажбите на едро и дребно на стоки за бита, чиято номенклатура към днешна дата надхвърля 5 000 различни артикула. Фирмата е основен и ексклузивен вносител за България на редица водещи турски фирми-производители като OZLIDER PLASTIK VE  METAL, UCSANBORA PLASTIK. От повече от 10 години работим с METE PLASTIK, SİESTA, PAPATYA, SAVAŞ PLASTİK, ANSAN METAL VE PLASTIK, OFFİCE FİLTER, HASSAN YAPI, KULSAN MELAMIN PLASTIK, ULTEKS PELUS, MAKROWIN, ALMAK ALUMINYUM, SERYAT TEKSTIL, ENKO PLASTICS и др.

Предлаганите от фирмата стоки могат да се обособят в няколко основни големи групи, всичко за: Дома, Ресторанта и Хотела с подкласове: Баня, Кухня и Градина.

ХИПЕРМАРКЕТИ

Доказала качествата на предлаганите от нея стоки фирма ЕМИР ЕООД е сред първите и основни доставчици на маркети като METRO, PRAKTIKER, Mr.BRICOLAGE, BAUMAX, CARREFOUR, MASTERHAUS, ФАНТАСТИКО, ПИКАДИЛИ, TEMPO, АЛАТИ, и др.
Навременните доставки, качеството и бързината на обслужване прави фирма ЕМИР ЕООД надежен и предпочитан партньор за всички маркети.


ДИСТРИБУТОРИ

Освен като основен доставчик на почти всички маркети в страната, фирмата има и изградена дистрибуторска мрежа, която непрекъснато се разширява.

ХОТЕЛИ

Със своята доказана лоялност и професионализъм през годините фирмата е желан партньор и доставчик на редица хотели, заведения и градински центрове. Списък на хотелите ТУК

ТРАНСПОРТ

"ЕМИР ТРАНС СПЕД" ЕООД разполага с изключително добре организиран и поддържан автомобилен парк, с който осъществява вътрешен и международен транспорт, логистика и спедиция.
Позволете си спокойствието, стоките Ви да пристигат сигурно и в срок!

ПРОИЗВОДСТВО

От началото на 2001г. Емир ЕООД разполага и със собствен цех за производство и монтаж на душ кабини и преградни стени за баня. Те се изработват по индивидуални размери на клиента с доставка и монтаж. Всяко изделие притежава гаранционна и извънгаранционна поддръжка.
Производствено-скадовата база е разположена върху 5 дка застроенa площ 30 дка заградена площ и в нея работят над 20 специалиста, готови да посрещнат всички нужди на клиентите.

От създаването на производствения си цех през 2001г. ЕМИР ЕООД ясно осъзнава отговорността, която поема избирайки да произвежда продукт свързан със сигурност, модни тенденции и специфични изисквания на своите клиенти. ЕМИР ЕООД въведе първи в България производство на душ кабини и паравани за баня на стандартните и индивидуални размери. Всяка година компанията инвестира в обновяване и разширение на производствените си мощности, следи отблизо модните тенденции и разнообразява предлаганите от нея модели.
Разполага с монтажни екипи от специалисти които се занимават с монтажите, гаранционната и следгаранционна подръжка на произведените от нея изделия.

МАРКИ

През годините ЕМИР се превърна в марка. През 2004 защити официално името с характерния знак като запазена марка. През 2013 създадохме продуктова марка ЕЛЕГАНС за новото си производство на остъкление за балкони, тераси и производство на тенти.
Успехът ни се основава на способността ни да изградим и укрепим трайни връзки с нашите клиенти като се фокусираме изцяло върху задоволяването на техните нужди.